Γλυκοπατάτες Ογκρατέν με σάλτσα καρύδας
Γλυκοπατάτες Ογκρατέν με σάλτσα καρύδας
Ο απίθανος συνδυασμός από γλυκοπατάτες, άνηθο, καρύδα και λεμόνι δίνει μία πρωτότυπη και εκπληκτική γεύση σε αυτή τη συνταγή,
Συστατικά ανά άτομο:
200γρ γλυκοπατάτες
60 ml κρέμα κουζίνας καρύδα
1 g αλάτι / πιπέρι
20 ml ελαιόλαδο
Σάλτσα καρύδας:
30ml κρέμα κουζίνας καρύδα
5 g άνηθο
10ml χυμό λεμονιού
1ml καρυκεύματα με ελαιόλαδο
Συνταγή:
1. Ξεφλουδίστε τις γλυκοπατάτες
2. Κόβουμε τις γλυκοπατάτες και τα ανακατεύουμε με την κρέμα μαγειρικής καρύδας ECOMIL και το ελαιόλαδο.
3.Ψήνουμε τις γλυκοπατάτες στο φούρνο για 20 λεπτά στους 180 βαθμούς ώστε να ροδίσουν
4. Ενώ ψήνουμε τις γλυκοπατάτες , βράζουμε τη σάλτσα σε χαμηλή φωτιά χρησιμοποιώντας τα συστατικά όλα μαζί.
Παρουσίαση:
– Σε ένα πιάτο, ρίξτε λίγες σταγόνες ελαιολάδου γύρω γύρω από την ογκρατέν
– Μπορείτε να βάλετε της σάλτσα καρύδας στην ογκρατέν
– Διακοσμήστε με άνηθο και τριμμένα φουντούκια.